tirsdag den 19. august 2008

endnu en update


Så er det vist ved at være tid for endnu en update fra mig. Denne gang er den skrevet med pc-eren på maven (den kan heldigvis stå der endnu) . Graviditeten går planmæssigt.. det vil sige bebsen har det godt, jeg derimod ryger ind og ud af afd. G73 på roskilde sygehus. jeg er inde for at blive tanket op med væske så jeg ikke sejler rundt når jeg er hjemme.... jeg får læst en masse -også scrapblade. Dog er jeg ked af det nu er så "langt" jeg skal køre for at få dem - især da jeg helst ikke bør sætte mig bag rattet. maven er så småt begyndt at vise en rundning. Jeg er blevet scannet et utal af gange men vi kan ikke se kønnet endnu...


på scrapfronten er det altså ikke meget jeg har fået lavet -orker det ikke. Jeg har fået malet lidt på lidt tryk og jeg har fået lavet manual til Rikke´s og mit kursus til Scrap a mania -også er jeg igang med at samle lidt af albummet sådan lidt pø om pø.... alt er i slow her!!!


jeg vil gerne takke for div. priser jeg har fået - jeg bliver virkelig glad hver gang i giver mig een men jeg har ikke kræfter til at skrive herinde og give videre. jeg håber i forstår hvorfor jeg er en stop klods pt.
vi ses den 6 sep.

13 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej og dejligt at se nyt, jeg var sørme helt nervøs. Du skal bare passe på jer og ikke tænke på os andre, vi er her stadig når du er klar igen. Fortsat pøj-pøj med projekt baby - tanket op - det lyder somom du stadig har hovedet i en spand i ny og næ - sikke da en uartig baby. Knus Charlie

Stine66 sagde ...

GODT at høre at du lever og har det OK. Men derfor savner jeg dig nu alligevel !

Pia sagde ...

Rart at høre at du og baby er ok, ja vi ses til scrap-a-mania

maria sagde ...

Godt at høre fra dig igen, har tænkt på dig flere gange. Dejligt det går godt med babyen, vi ses til scrap a mania :0)

troll13 sagde ...

Hej søde, jeg ved jo hvordan du har det. Men bare fordi du ikke får Awarden videre lige nu, så skal du da have den alligevel ;o)

Majer sagde ...

Hey du... hvor er det godt at høre at du og baby er ok, rods omstændighederne. Tænker jo på dig af og til ;-)

OLIVIA sagde ...

Hej Stinne
Flotte farver du har brugt på disse stempelaftryk.
Det er bare helt ok, at du ikke gør så meget ud af awards. Jeg sendte dig en for noget tid siden, og mit budskab med det, var skam også bare at rose din kreativitet. Så dejligt at høre du blev glad :-) :-)

Kh Pernille

Charlotte Ravn sagde ...

Dejligt at baby har det fint, håber snart du også selv får det bedre, så vi igen kan nyde godt af dine flotte kort!
Kram fra Charlotte

Kom så igang sagde ...

Dejlig at høre fra dig og er glad for at høre at alt går planmessigt.
kærlige knus Conny

Mette Jensen sagde ...

Dejligt at høre lidt nyt. Jeg glæder mig til at se dig til scrap-a-mania......
Pas nu rigtig godt på dig selv og den lille.

Kæmpe knus Mette

Else sagde ...

Hej Stinne

Hvor ER det altså lækkert at du skriver her, var ved at gå til af nysgerrighed/bekymring, de to følelser går hånd i hånd hér.

Hvor dejligt at høre i trods alt har det godt, dig og baby.
Jeg glæder mig til at se dig på SAM, hvis du kan holde til det. Men pas nu først og fremmest på dig og bebse.

abc sagde ...

Hej Stine..... Dejligt at du lige havde lidt overskud til at opdatere os. Pas nu godt på jer begge 2, og du kan være sikker på, at vi også er her, når du bliver klar igen.....

Scraphilsner og tanker Ann

Louise sagde ...

Hej Stinne.

Dejligt at høre fra dig. Dejligt at høre at babyen har det godt. Jeg er selv 21+5 uger henne og det er først nu at overskudet til at være kreativ er kommet tilbage :)

Knus Louise