fredag den 12. juni 2009

Pay It forward - og lidt scrap.

Så er endnu en Uge gået -med diverse fødselsdage osv(husk Rikke -Troll13 idag)På min fødselsdag i mandags fik jeg lidt kort og gaver....kortet med Kitty er Pernille fra min mødregruppes flotte første kort!!! Hende fik jeg forøvrigt politidie af.FEDT!!! kortet med Hænglar er fra Tanja -og kortet med Anden er fra Nikolette og Bjarne. TUSINDE TAK TØSER!!!


Lidt restekort til min slukne kasse....

Og æske efter Rikkes flotte How to do... Tryk her hvis du også vil prøve den!Også lige en lille sjov ting - var forbi Sofies blog og fandt dette forslag - og den er jeg med på!
(alt her er kopiret fra Sofies blog))
pay it forward udveksling.
Lidt i korthed om PIF:Det hele startede med filmen "Pay it forward". Rollefiguren til Haley Joel Osment gør en god gerning for en anden person. Den eneste betingelse for at den anden person kan modtage, er at han/hun må love at give noget, som betyder noget, videre. Et enkelt princip som måske ikke er så enkelt alligevel. Nogen har nu taget dette princip og lavet det om til en gave. Reglerne er enkle. Alle kan være med, kun 3 krav skal opfyldes:1. Du skal have egen blog, så du kan sprede budskabet.2. Du skal ha lyst til at glæde andre.3. Du skal sende dine egne 3 gaver afsted inden de næste 365 dage.De første 3 som skriver til mig på dette indlæg, bliver dem som inden et år får tilsendt en gave fra mig! Det eneste jeg ønsker at du skal gøre for mig er, at du giver det samme løfte i din egen blog.Skriv en kommentar om PIF under dette indlæg, og send så din adresse til mig på stinne_schiermacher@hotmail.com

God weekend tøser......... Håber der er nogen der er med på spøgen!

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Halløj stinne.
Den er jeg med på:-)
Syntes det er en super ide, jeg elsker at modtage gaver og elsker at give gaver:-)
En rigtig god måde at komme lidt rundt på de forskellige blogs.

Scrappeknuzz Linda

Nikolette sagde ...

Hej Stinne
Tænk at jeg kan nå, at være med på din PIF - vil jeg mægtig gerne!
sturt sturt knuzzzzz

Linda sagde ...

Ja jeg skynder mig da også også skrive en lille hilsen. Der er da ikke noget så skønt som at modtage noget med et gammeldags postbud :0)
Og rigtig hjrtelig tillykke med fødselsdagen i sidste uge. God søndag til dig også.

troll13 sagde ...

Sjov idé, men jeg nåede det så ikke lige :o)
Flot æske du har fået lavet :o)))