fredag den 2. juli 2010

At Sætte pris på folk.

Siden januar hvor jeg desværre blev fritstillet, har en masse gode mennesker bakket mig op i alle ender og kanter så jeg ikke forsumpede i selvmedlidenhed. Men jeg er bare ikke særlig god til at fortælle folk at jeg Virkelig  holder af dem og at det varmer mit hjerte at de er der for mig!!!

Men i fredags benyttede jeg lejligheden til at sige det til Theas Dagpleje mor. I mangel af voksen kontakt - ala mine kollegaer, har jeg dagligt overfaldet hende for at høre om lidt andet end hvad Jens fik til frokost ;-)

Dette kort er lavet med de samme tilda papirer.... ( er så vild med dem) og så fandt jeg lige alle mine  QK frem!!! er fuglene ikke kære i mønstret papir.

og så fik hun lige glimmer. Desværre er hun lavet på det tynde Letraset papir så det bugter sig lidt når det bliver vådt.

KNUS til alle jer der bakker mig op................

6 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej du - fint og sødt kort og JA man skal nemlig huske at sige det til folk - både når de er en pine i r.... og når de gør end glad.=0)
Kan godt følge dig - det er kollegerne man mangler mest her i starten hvor lønnen stadig kommer, ikke? GUDSKELOV man så har en god hobby, sin blog og en masse gode venner. Knus herfra

Annette sagde ...

Ja, det er ikke altid man får sagt det, men godt at du får det gjort.
Super sødt kort du har lavet.

Maria Krumbæk sagde ...

Dejligt at høre du holder humøret oppe og har folk der bakker dig op! Du er for sej!
Rigtig sødt kort og jo - de fugle er da for søde :)

Raziel sagde ...

Virkelig sødt kort :) Kan godt li den måde du har farvelagt motivet. Og ja det er ikke sjovt ikke at ha noget job. Kender det desværre kun alt for godt.

Karina sagde ...

Rigtig sødt det papir du har lavet fuglene i. Flot kort.

Ja det er rigtigt at vi alle skulle være bedre til at stoppe op og takke de mennesker vi holder af og som har haft en betydning. Også de små ; )

Mette sagde ...

Dejligt kort i de lækreste farver. Jeg er sikker på, at det har gjort lykke.
Glæder mig til torsdag....

Masser af knus Mette