torsdag den 16. september 2010

I efterårs farver

Så er det efterår. 
Ikke min favorit tid. Jeg hader rusk og regn og halv klamme dage. Kun een ting er god ved  Efterår. Nu begynder vores messer, og vi har mange muligheder for at sige at vi  ikke kan være ude og derfor skal scrappe.

Jeg har lavet kort med Kaiser Crafts nye papir -Up and away. Jeg har brugt en Ladybug blomst, nogle blade fra Prima og Nye margueritter fra Prima. Udover det er det lavet med Perfect Pearls, i bronze og i Grøn. Krystallerne  giver lidt bling og er lidt rosa i det.


4 kommentarer:

Dot Scrap sagde ...

super fedt kort....og jeg giver dig ret....uha bryder mig heller ikke om vejret om efteråret, men skønt med mere inde tid og dermed scrap-tid.....mener nu alligevel også der er en ting mere der er ok ved efteråret...nemlig farverne de brune nuancer er bare så flotte, hvilket jo også fremgår af dit smukke kort.

Engel sagde ...

Kære Stinne.. Efteråret er skønt.. man kan sidde inde, scrappe og lave kort, og kigge ud på uvejret -og glædes over varmen indenfor :o)
I øvrigt et skønt kort du har kreeret.. som slet ikke afspejler hvordan du har det med denne sæson :o)
Håber du får en skøn weekend!
Knus
Engel..

Susanne Meltesen sagde ...

Totalt lækkert kort - og skønne farver...

Og med hensyn til efteråret, så er det min absolut favorit årstid, trods regn og rusk. Jeg elsker simpelthen alle de mukke farver... ;o)

madamtridse sagde ...

wow sikke et lækkert efterårskort.
Jeg kan godt lide efteråret, men mest når dagene er klare og solrige.;O)

Jeg har helt pjattet med dine LO og kort du fik lavet i Norge. Detaljerne,billederen og opsætningen. Det papir er så lækkert.
Du må ha' en rigtig skøn søndag og uge
Knus