fredag den 10. juni 2011

I Onsdags havde jeg en Skøn fødselsdag hvor jeg fra morgenstunden blev vækket med Mandekor - En rusten Teenager, Elias og hans far - For Thea strejkede da hun ikke måtte holde alle flagene.
Fra Morgen stunden fik jeg en gave JEG IKKE havde ønsket mig - Vandskade i bryggerset..... SUK.... Og vi kan bare ikke få taksator ud selv om vi kan høre vandet tap løbe ud. ( HÅBER HUN KOMMER IDAG!)

I løbet af formiddagen kom posten, med penge kort fra svigerne - ( er brugt på nye Lilli of the vally, ) Sukker dåse og viskestykke fra Mette J ( du er er en sveske)  tusser , chipboards og stickers fra Linda! Mums - you are the best!)  og sidst men ikke mindst my partner in Cake crime - Louise med Pinde til Pop Cakes, over træk og frosting.....  Senere på dagen kom også Susan forbi - med en skøn blomst !!!! n Dagen blev fejret med min lille familie. Resten kommer i aften... til stor kage med Jordbær, jordbærmousse og toblerone creme! og så lidt oste bord,,,,

kort jeg lavede forleden til Wild orcied craft challenge - men nu kan jeg ikke finde konkurrencen! Suk.....

Også lige min første kage...
Men bare rolig - det BLIVER ikke en kage blog!

god pinse

6 kommentarer:

aka sagde ...

TILLYKKE og kram til dig.
Det lyder som en skøn dag med de gaver (minus vandet altså)- og den menu !
Du kan da fint lave kage - også...Søde blomster, så lidt scrap er der da over det.

God pinse til dig og dine - med eller uden dansende sol.

Lise sagde ...

Dejligt at du havde en god fødselsdag. Det lyder som du er mere på benene eller er det bare "falsk" reklame :-))))))) Skønt kort og lækker kage. God pinse. Knus Lise

alfie sagde ...

Kæmpe stort tillykke med igår. Dejligt med gaver og NUMS den kage ser LÆÆÆÆKKKKEEERR ud.
God Pinse.

Mette sagde ...

Hvor ser dn kage bare lækker ud.....

Majer sagde ...

Tillykke med fødselsdagen forleden. Dejlige gaver, pånær lige vandskaden altså ;-) og sikke en fin kage du har lavet :-)

Charlie sagde ...

Forsinket til lykke man kan da ikke vende ryggen til og holde en lille ferie uden at være bagud. =0)

FIN kage du har kreeret den kombination af fyld er også Mie's yndlingsfyld.

Thea og Karla - lyder rigtig godt sammen og jeg må da ud for at finde en sort t-shirt - for du ser knaldgodt ud med den flotte mave i det andet indlæg. Knus herfra er på vej rundt for at få lagt nogle kommentarer.