lørdag den 19. november 2011

Mit Scrappe "hjørne"

På unik har vi vist vores scrappeplads frem! og her er så min....
hvis du vil se mere  - tag et smut forbi Unikscraps blog.

også til alt det sygdom.... Karla har ikke ondt i Ørene mere, men er stadig snottet!  jeg har hængt lidt i bremsen også - måske hun har smittet mig, hun har jo ikke fortalt hvad hun fejler....
Men noget helt nyt er da, at når man kontakter lægevagten så får man en tid og det er en fed oplevelse. Vi fik en tid og kom ind til tiden! LUKSUS! Så virker vores syghusvæsen da engang imellem!
Hvor mange gange har man ikke siddet med små feber hede børn pakket ind i dyner og ventet i timer -blot for at få afvide det er en virus!!!! 

4 kommentarer:

Louise sagde ...

dejligt at høre at Karla har det bedre...så mangler vi bare dig! Sikke fint dit scrappebord er blevet...;-)Det ligner ikke helt sig selv, - plejer at være fyldt af igangværende kreative projekter.
Hygge

Lise sagde ...

Dejligt at høre at det går fremad med Karla, så må du også se at komme på mærkerne igen:-))
Hyggeligt lille scrap hjørne du har incl. en lille kreativ hjælper :-))
Knus Lise

Charlie sagde ...

Godt at høre Karla har det bedre og det får du forhåbentlig også snart. Fint lille scraphjørne - som giver mig MEGA dårlig samvittighed. Du får lavet så mange lækre projekter - og jeg kan kun konstatere at god plads ikke er det der er vigtigst. =0)

madamtridse sagde ...

Åh lille pus, men hvor er det godt at høre at lille Karla har fået det bedre.:)
Håber så at du snart får det bedre. Rigtig god bedring søde. :)

Skøn lille scrapplads du har. :) Det må min mand ikke se, for så indrager han nok mit scrapværelse, og siger "se man kan godt lave skønne ting og sager med en lille scrapplads". ;O)

Sikke nogle skønne LO's du har lavet med lille Karla og Elias. Super lækkert papir og detaljer. Glæder mig til at se det andet LO du ved....*gg* ;O)
Du må ha' en dejlig uge
Knuzzz