onsdag den 12. marts 2014

Louises fødselsdag
Pyh føler min scrap- kort- lo mm er forsvundet. Har sågar tænkt om jeg skulle sælge det hele??!

Men mon ikk den kommer tilbage... I dag var den hvertfald tvunget frem. For Louise har fødselsdag.. Og et kort skal hun da have❤️

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

Du trænger nok bare til en lille pause - for med de fine ting du laver er det da en skam hvis du stopper. Måske de små prinsesser også er i en alder der trækker lidt mere på dig så tiden ikke er der - men hyg dig med det i ny og næ så kommer lysten nok pludselig tilbage. Pigerne skal jo have små album ligesom drengene har fået, ikke?? =0) Knus herfra

Maryann Laursen sagde ...

Helt enig med Charlie her, bare giv det lidt tid, så skal det nok komme igen. Mon ikke vi alle har de perioder en gang imellem, det tror jeg. Jeg har i hvert fald heller ikke fået en masse lavet de seneste måneder, så tror også det hænger sammen med alt andet der foregår i ens liv og vejret og alt det andet omkring os sammen med det, men nogle gange hjælper det, hvis man pludselig bli´r tvunget til at gøre noget, og så er man bare pludselig igang igen, og dit kort her idag er i hvert fald rigtig rigtig flot, så det er bestemt ikke evnerne du har tabt LOL. Så bare rolig, det skal nok komme lige pludselig.
Stort knuz herfra også.

Linda sagde ...

Skønt kort:-)
Nu har du bare igen gjort et eller andet ved billederne....de vil IKKE blive store når jeg trykker på dem...og jeg er jo ved at blive gammel så jeg skal altså se det i stor størrelse;-)

Lise sagde ...

Rigtig lækkert kort....din scrap lyst skal nok vende tilbage, når tiden, helbredet og "andre forstyrrende elementer" tillader det. Vi kan da ikke undvære dine kreative indfald....så giv dig selv tid og lysten vender tilbage:-))))
God weekend søde.
Knus Lise

susan nielsen sagde ...

det ville være synd , mon ikk det kommer igen