mandag den 25. august 2014

Dårlig blogger pt.Uh energien har været low, til blogging. Men nu skal jeg altså have gang i det igen. Jeg har bedt min ældste som til dagligt hygger med Web design om at lave en ny lækker af slagsen - måske det vil hjælpe mig på vej.

Indtil da lidt kort at kigge på- for det er ikk meget lo og mini jeg får produceret. Nok mest fordi jeh ikke har købt papir længe....

Herre kort til fræk fødselar....

Endnu et herrekort til ældre fotograf


Og lidt magnolia inspiration- ❤️

God mandag

4 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Ja men velkommen i klubben da, jeg tror vi er en del, som ikke har været helt gode til at blogge her hen over sommeren især, men engang imellem går man bare lidt i stå og jeg tror ikke på at det hjælper at presse noget frem, for då blir resultatet også derefter, og det gider ingen se på alligevel, så man kan nok lige så godt vente til lysten kommer igen, for alt er nu engang bedre, når det er lysten, der driver værket, og ejg tror på, at når det hele nu vender lidt tilbage til de normale kolde forhold her, skal det også nok komme igen.
Derudover er det altså nogle smadder søde kort, du har lavet her Stinne, de er alle vare kanon flotte, så noget godt har du da bestemt bedrevet.

Charlie sagde ...

Hvis jeg ikke var "tvunget" til at OSH blogge 2 gange om ugen var jeg også faldet fra i den fantastiske sommer vi har haft - men hyggeligt er det jo og dejligt at se dig her igen - og dine fine og smukke kort. Kh herfra C

Linda sagde ...

Jeg er også DÅRLIG blogger :-)
Jeg vil også igang igen...har faktisk en del der HAR SKULLE VÆRET PÅ !!!!!!!!

Super skønne kort du har lavet.
Rigtig god mandag aften

Rebecca Moorhouse sagde ...

Det er nogle skønne kort du har fået lavet. Jeg æææælsker magnolia stemplerne :-)