tirsdag den 22. april 2008

Reward -og tak


Jeg er blevet tildelt en reward fra denne med blogger http://laila-hobbykroken.blogspot.com/ nemlig Laila som laver de yndigste kort.


Hun har skrevet sådan her om dem hun har givet den til:Felles for disse fem bloggene er at jeg med gjevne mellomrom er innom for å se hva nytt disse damene har laget... blir alltid i godt humør og finner stadig noe som "cheers me up", enten hele kortene eller noen fantastiske detaljer!
Jeg er så beæret - 1000 tak for det!
Nu er det så min tur til at give den videre til nogen bloggere jeg holder af og kigge på
og det er :
http://troll13.blogspot.com/ - Rikke - fordi hun har evne udover det sædvanlige til at finde på nye ting og en evne til at bryde grænser for scrapbooking mv. hvergang hun stikker fingrene i det.
den næste er : http://www.stinebyager.eu/ -super kreativ pige som altid ALTID er villig til at gøre en masse for alle andre og ikke beder om noget igen! - Hun har ideer som altid overrasker og er en super fotograf.
endnu en jeg beundre : http://blog.altholm.dk/Hun lægger ikke meget scrap op ;-) - men hendes livsyn må man beundre! og jeg er en af dem som taler højt om at jeg beundre hende ! Hun er og bliver et dejligt pust i min verden!
og den næstsidste er en af mine KID -http://tanjas-hule.blogspot.com/ For hendes gå-på-mod - og vilje til at lærer alt om denne hobby. Hvem andre kan finde på at skrive en sms sent om aftenen at hun lige skal spørge om noget - med scrap og om hun må ringe! Heldigvis ser vi endnu mere til hinanden efter hun er blevet en del af denne verden.
og sidst http://tussans.blogspot.com/ Jessica - laver altid de flotteste kort med massere af lækre detaljer! - så derfor skal hun have den sidste.
Jeg håber i fem tøser vil give rewarden videre!

4 kommentarer:

troll13 sagde ...

Tusind tak for den flotte aword, den er jeg da super glad for.
I den forbindelse vil jeg jeg gerne takke ...........................
;o)

Tanja sagde ...

Hej Søde...
Tusind tusind TAK for den flotte reward... Jeg er super beæret og jeg er helt overvældet... :o)
Scrapknuzzz Tanja

Stine66 sagde ...

TAK for Award'en - jeg må lægge hovedet i blød og finde nogen af de MANGE jeg kigger på hver dag.....

Tanja sagde ...

Jeg har tildelt din en Award - tjek min hjemmeside og hent den... *SSSS*
Scrapknuzzz Tanja :o)