søndag den 6. april 2008

Trætheden melder sig....

Kroppen og hovedet er vildt trætte. Turen startede til Ryslinge i går morges kl. 8.30. Tanja var taget herovre fra Viborg og vi havde brugt hele fredagen på at scrappe i Scrapshop og handle. Derefter tog vi på Cafe Vivaldi sammen med Nikolette. Bagefter kørte vi hjem og sad og scrappede herhjemme til konkurrencerne i Ryslinge... mere om det længere nede i dette indlæg. Vi var i Ryslinge 2 over ti - og fandt hurtigt et par pladser.... og så var det ellers rundt og kigge og se hvad de forskellige forretninger havde.
Vi skulle på vores første kursus - minialbum med Majer kl. 11. Det var SUPER MAJER!!!!! Efter kurset havde jeg lovet Unik hobby - Benedikte, at vi kunne lave lidt Make AND Take med twinklings på hendes stand. Det var velbesøgt skulle jeg hilse og sige. Og super hyggeligt at se en masse af jer nysgerrige og møde nye som jeg ikke kender.... og "gamle" som jeg kender. Jeg tror mange hyggede sig ved Benediktes bord - og nu glæder jeg mig til at i lægger en hilsen her - så jeg kan se hvad i har lavet på jeres blogge. Efter vi havde malet en masse og været på endnu et kursus hos Anne, var vi rundt og shoppe en masse...(alt for meget)Det blev ikke til meget jeg fik lavet derovre - kun et enkelt kort.Da klokken var 18.30 pakkede Tanja og jeg sammen og kørte til Odense og fik hende sat på toget og derefter kørte jeg hjem godt mørbanket!!!
En lille smule af mine indkøb... deriblandt nye stempler... som der blev leget med da jeg kom hjem fra Ryslinge.. kunne ikke lade være...
Jeg var en af dem som benyttede mig af Unikhobbys karton tilbud! :-)


Lidt flere indkøb - en pakke twinklings farver.. og lift labelsholder og chipboards.

Lidt lækkert nyt mønstret papir som jeg næsten ikke nænner at bruge. Men mon ikke jeg gør det alligevel.

Jeg vandt en præmie for mit kort - disse søde stempler fra Ladstoken -tror butikken var fra sverige. De havde så mange fede stempler, jeg håber de kommer til Scrap a mania.
e
Dette var det eneste kort jeg nåede at lave i ryslinge, udover at jeg fik malet en del på Uniks stand. Stemplet har fået lak.


Måske kan man bedre se det her... er han ikke bare nuser. Kortet var til en mand og derfor brugte jeg brads som var skruer. - det blev givet til fødselaren idag og faldt i god jord.


Dette var kortet jeg vandt stemplerne med. Jeg tror ikke der var nogen der så at det kunne åbnes. Så derfor...

Sådan ser kortet ud når man åbner det. Det er på vej til Tanja som fylder 29..... igen .


Dette var det andet kort som jeg havde med til Ryslinge..... - det vandt jeg ikke på men Tanja vandt på sit.
Et af de nye stempler jeg købte på Ryslinge- dette har Tanja Embrosset for mig - men idag har jeg selv afprøvet det , ved hjælp af brødristeren. Det virker :OD
Kortet skal bruges i morgen, hvor min bonus mor bliver overrasket af min søster og jeg når de kommer hjem fra Bali - med morgenmad i deres eget hus. I gave fra alle gæsterne som skal til hendes fest får hun en Scrapbog - med breve fra alle. Min søster og jeg har knoklet med den.... Alle på dette kort er malet med Twinklings. Swirls fra QK er også købt i Ryslinge...

Denne slik pose - værtindegave lavede vi på det andet kursus Tanja og jeg var på. Det var Anne -fra paperfarm der afholdt det!

Endnu en æske - den skal bruge til et gave kort til en 30- års fødselsdag. Stemplet er NYT.
Tak til alle jer jeg mødte på Ryslinge - det var Super hyggeligt at hilse på Jer!

7 kommentarer:

Mutte sagde ...

Sikken nogle flotte ting du fik lavet. Og tillykke med præmien. Du fik da også shoppet en del. Dejlig ting, jeg glæder mig til at se hvad du får lavet ud af det.

netti sagde ...

Sikke nogle lækre ting du fik købt. Jeg glæder mig til at deltage i oktober :o) Superflotte kort du har lavet.

Stine66 sagde ...

Lyder HÆSBLÆSENDE og skønt. Lyder som om du er MÆT og træt af indtryk og oplevelser.

Knus fra Stine66

Tanja sagde ...

TUSIND TAK for nogle mega hyggelige dage, som ALTID når vi er sammen... :o)
Kig forbi min blog for nu har jeg også fået lagt mine ting ind....
Mange scrapknuzzz Tanja :o)

Majer sagde ...

Dejligt at høre at du synes at det var et SUPER kursus, det er jeg glad for ;-)

Og så også lige tak for vores snak... det var rigtig hyggeligt ;-)

Peggy-Sue sagde ...

Hvor var det bare hyggeligt at møde dig.. og sikke et par gode kurser vi var på:)

Hvor har du de skønne swirls fra som du har på dit ene kort, altså de brune udskårende nogen:)

Kom så igang sagde ...

Du er lige ved at give mig hjerte bangen, ved at se alle de flotte ting, du har fået lavet.