mandag den 8. september 2008

Så er alle forhåbentlig kommet hjem fra SAM. Tak for endnu en hyggelig omgang, hvor jeg tror de fleste vandt lidt fede præmier og hvor at vi fik hygget i stor stil. Jeg håber alle der deltog i Unik hobby´s make and takes var glade for ideer og for aat få muligheden for at prøve lidt nyt og sjovt - jeg ved hvertfald at vi Designere hyggede os gevaldigt.

Med hensyn til mig selv - Jeg fik INTET lavet udover at undervise og handle og hjælpe ¨på et par af de andres make and takes... Kræfterne blev brugt bare på at være med. Men næste gang så giver vi den gas -Ikk! Også skal der forhåbentlig scrappes en masse Baby billeder.
Jeg havde jo tre tøser overnattende - Håber det bliver en tilbagevendende begivenhed for vi hyggede os bare så meget... Linda kom fra Nørre Snede - Vildt ikke, hun kendte Ikke rigtigt nogen af os men sprang bare ud i det - GODT gået..... Hun lavede bare det flotteste LO - med et jagt billede. Rikke (min veninde siden vi var 17-18 år) fik vist heller ikke rigtigt lavet andet end handle og lidt make and takes, og så er det Tanja -som ikke har scrappet i vildt lang tid - men som har super evner udi i det - og SIDST men ikke mindst!!! METTE - Nygift og bare den sødeste tøs.........
Vi var så heldige at Nikolette ville hjælpe os til at vi kunne sidde sammen med hende og en masse andre skønne tøser - og snakken gik livligt - og frokosten forsøgt indtaget sammen...

Maden var i år SUPER god i forhold til sidste år... så vi nød den i stor stil!

alt i alt - SUPER SAM!
Neden for er manualen til Mit Danamrk rundt albummet. Der er en fejl for Roskilde var røget ud. (DET MÅ VÆRE AMMEHJERNE I TIDLIGT STADIE) men der ligger billeder længere nede, hvor Roskilde også er på. Jeg er ked af vi ikke havde længere tid - men håber det alligvel er til at gå til når i har manualer osv. glæder mig til at se jeres færdige resultat rundt om på bloggene.....9 kommentarer:

Stine66 sagde ...

VILDT FLOTTE album i havde kreeret til jeres kursister !!!!!!

Mette Jensen sagde ...

Søde Stinne - selv tak for en rigtig hyggelig weekend.
Ikke mindt tak for hygegligt selskab - men tusind tak for et helt vildt godt kursus.

Det er det mest gennemførte kursus jeg har været på.
I havde alt planlagt og forberedt til os. Sikke en masse lækkert vi alle sammen fik.
Vejledningen er guld værd, det er så skønt, at få "noget" med hjem.

Charlie sagde ...

HOLD da op et detaljeret kursus, der må være nogen der er trætte i armene efter at have forberedt det. FLOT kursus er jeg sikker på, jeg var jo "desværre" på ferie i mens.

Connie sagde ...

Hvor var det hyggelig at se dig, Stinne, igår. Se at der var liv i dig i nu.
Jeg vil gerne have været med til jeres kursus, det ser rigtig godt nu det album, med jeg må med på jeres kursus til næste år.;o)

Pas på dig selv og den lille.

Linda sagde ...

Søde Stinne. Mange tusind tak for en super god weekend:-)
Jeg er så glad for at jeg sprang ud i det og kom over til alle jer dejlige tøser. jeg glæder mig allerede til næste gang;-)
Det var et rigtig godt kursus, som vi fik rigtig meget ud af. Tak for hjælpen til mit LO med "årets trofæ", Allan er vild med det:-)
Den kommer snart på bloggen...mangler lige at sy..

Annika sagde ...

Tak for kurset - I var SUPER gode, og jeg er vildt imponeret over alt det vi fik på kurset, især fordi det ikke "bare" var, men sikke et arbejde der er lagt i det inden!

Glæder mig til at få lavet videre på albummet :)

Kom så igang sagde ...

Meget flot album i har fået lavet
Pas godt på dig selv Stinne.

Sarah sagde ...

Albummet var super flot.
Hyggeligt at hilse på dig til SAM.
HAv det godt.

maria sagde ...

Tak for et super godt kursus, har lige lavet mit album færdigt, det var jo ingen sag med sådan en god vejledning.phzfuqk