mandag den 15. september 2008

SØGES Nyt scrappe objekt.

Så er det tid for endnu et blog indlæg fra mig. Weekenden gik alt for hurtigt... typisk når vi nu absolut ingen ting skulle. Når men dagene går med at ligge på ryggen på sofaen og se tv, læse og male en masse at mine stempel tryk. Apropo dem havde jeg dem idag med da jeg var endnu en tur på hospitalet til "tanken op af væske" udover det tror jeg at jeg denne gang fik sat 20 nåle i.... og 4 af dem skal nu side i henholdsvis ørene og fødderne i 14 dage for at tage toppen af kvalmen.


Men der er jo meget længe til bebsen ser dagens lys, og vi har nogen ivrige gæster fra marken vi bor lige op ad... Mark mus, forleden sad jeg (rettelse LÅ) jeg i sofaen da en af disse gæster kom fræsende henover stuegulvet lige under mig og selv om jeg teede mig som en tosset ville den ikke smutte hen hvor den kom fra. SÅ nu er familien blevet enige om at vi skal have en kat.... vi vil helst have en killing - er lidt ligeglad med hvordan den ser ud - bare den er kælen og kan blive vores!
Jeg har surfet diverse sider igennem for at finde et lille nyt familie medlem, men her på sjælland er det ikke nemt at få fat i.... Så kender i nogen må i gerne kontakte mig via bloggen ....
Så kommer der forhåbentlig en mulighed for at scrappe nogle skønne kattekilling billeder...

Forresten er jeg helt stolt af mig selv - fik i går formiddags lavet 4 kort til UNIK -inden jeg gik kold....

Har i set på deres blog -det fede LO Rikke har lavet....

5 kommentarer:

troll13 sagde ...

Nææææææ, hvor skønt, det er desværre ikke den bedste tid på året, mht. kattekillinger... men jeg skal nok være på dupperne, man kan jo aldrig vide ;o)

Og tak for dit pæne kompliment ;o)

Dejligt at du kan få lidt for hånden.

Mette Jensen sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt med en misser. Desværre kan Bella ikke få flere killinger, det kunne ellers have været sjovt !!

Glæd dig, det er så skønt at have en kat.

Jeg nyder vores to katte...

Kom så igang sagde ...

Her i jylland er der masse kattekillinger de lokale ugeaviser er fulde af annoncer om katte der gives bort(Min familie har muligvis også en du kan få de har en gård)men der jo langt til jylland

Mette Jensen sagde ...

prøv lige at tjekke
http://hittekilling.dk/

dem så jeg i God aften Danmark i går.

Linda sagde ...

Dejligt at se der er liv på bloggen.
Her er super, skriver når jeg vender tilbage:-)
Hils alle
Knus Linda