fredag den 4. juni 2010

Hvad jeg nåede på SAM

Så fik jeg fem minutter til at lægge ind hvad jeg nåede at lave på SAM, udover at snakke, shoppe, prøve, lave make an Take, Designers meet, osv. Det var en skøn skøn weekend, med mange nye fede indtryk!
Jeg havede i forvejen lavet nogle poser  ( tak Nikolette) med papir og billeder, så jeg skulle bare have lavet selve LO-et og Pyntet.
Det første Lo er dette med Thea (surprice)  Billedet er taget for en uge siden i min fars have pavillion, hvor hun kigger ud af hullet-Jens har taget det.... Det skreg bare på at måtte scrappes. Papiret er fra Papirloftet.no  - My little Shoebox.Pynt er venligst udlånt mv, af Linda ( tak.) 
Der blev også tid til et LO med Elias. Her er papiret fra October aftenoon,
Journaliseringen måtte blive i hånden (øv ) Stemplet er farvelagt med Promarker og  er et aftryk jeg har fået af Rikke (troll) LO-et var med i konkurrencen.
og så det kort jeg havde med i Konkurrencen, papiret er af mærket Flutter, man kan få det i Unikscrap - men Benedikte har ikke nået at lægge det i WEB shoppen, så skriv til hende hvis du må eje det.
Stemplerne er Igen fra C.C Designs. Jeg har fået nogen aftryk fra min scrapveninde i USA.

kig på unikscraps blog hvor vi har lagt en del drenge ting ind.

I morgen er det fars dag og så kommer der mere nyt på Bloggen.

1 kommentar:

Misha sagde ...

Hej!

Jeg skriver på vegne af Danskewebchicks.dk.
Hver uge sætter vi fokus på en blogger med et portræt og vi kunne godt tænke os at tilbyde dig en plads som "Ugens Blogger" på vores side. Du kan læse andre interviews med ugens bloggere på vores blog www.danskewebchicks.blogspot.com. Vi håber du er interesseret og glæder os til at høre fra dig på info@danskewebchicks.dk

Mvh
Marie
Danskewebchicks.dk