tirsdag den 26. marts 2013

Konfirmation til pige og dreng.

Advarsel, billed tungt  indlæg.


Rundt om i landet vil små konfirmander springe ud de kommende mdr.
her er mit bud på alt til dreng og alt til pige....

Det er efterhånden mange år siden jeg selv blev konfirmeret, og  selvom det  var en fest dag, var det også en dag med mange problemer. mine forældre var lige blevet skilt og jeg ville ikke have min fars nye kæreste med. Som jeg husker det overskyggede det faktisk både optakt og festen at han ikke ville det samme som mig. Det endte med jeg sagde at skulle hun med blev det en konfirmation uden mig - ergo allerede dengang var jeg vilje stærk på nogen områder.

Idag kan jeg se det fra flere sider - men ikke dengang....

Her er mit bud på konfirmation anno 2013...

gæstebog

stående bordkort

invitationgavepose

 
alt pige konfirmationpapirpose hvor der kan stilles blomst i - menukort

bordkort

invitation åben

og lukket

Glædelig PÅSKE!!!

1 kommentar:

Maryann sagde ...

Well jeg tror at mange af os har oplevet den luksus at blive klogere med årenen, og at livet sjældent er enten sort eller hvidt LOL, og i den alder er især piger meget følsomme for ændringer tror jeg. Men forhåbentligt har du accepteret din fars nye veninde siden da ha ha.
Hele din serie her til både piger og drenge er bare flot og helt tidssvarende med idag, som de unge gerne vil há det, og det er jo det, som det hele handler om med en konfirmation ikke? Nu kan du vel snart selv begynde at tænke på at holde dem, så ser du nok hvordan det hele er fra den anden side også. Jeg er heldigvis ovre alle mine ha ha ha.