fredag den 13. december 2013

12 + 13 dec.

Dagene løber sfsted og på trods af jeg løber hvad jeg kan- halter jeg bagefter.
Jeg mangler at modtage lidt gaver, bestilt på nettet. For med mine arbejdstider 700-1645... Er dagene ikk lange nok til shopping. Jeg er simpelthen for træt.
Karla har været on off syg siden mandag... Jens blev hjemme mandag og tirsdag hvor han også selv var sløj.
Onsdag troede jeg hun var okay- men da hun vågnede efter luren- brækkede hun sig Igen.
Så jeg har barn syg, og godt det samme, for i nat, efter en hyggelig aften med Allan ( min allerbedsteven) og Linda ... Måtte jeg ringe til vagtlægen og have penecilin ... Mellemørebetændelse igen. Suk

Når vi må videre og i skal jo se gaverne...
Dagen igår bød på denne skønne die, 
Og dagen Idag på dette skønne hjerte...


3 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Åh din stakkel. Jeg føler virkelig med dig. Jeg kan sagtens huske hvordan det var, med syge unger og når man så selv måtte bide i græsset også, det er bare slet ikke rart, og jeg har da også haft flere børnebørn her de sidste par uger, fordi de ikke kunne komme i diverse institutioner p.g.a. sygdom og lange næser.
men lækre gaver så til at løfte humøret lidt, og den die er bare kanon, jeg fik hele sendingen af de der til min fødselsdag tidligere, og de laver de mest fantastiske ting, så den skal du nok blive glad for, er jeg sikker på.

Lise sagde ...

Stakkels dig med syge børn...god bedring med dit lille pus.....har du overvejet at få en kiropraktor til at se på hende:-))) og nej jeg er ikke skør i bolden...men sommetider kan det hjælpe på ørerne også:-)))) du ved jo hvad jeg arbejder med.
Skønne gaver du har fået:-)))
God fredag aften til dig og dine.
Knus Lise

Linda sagde ...

Ja æv med den sygdom...håber ikke at Tanja er blevet alt for skuffet.
Rigtig mange gange tak for sidst, det var super hyggeligt som de plejer:-)

Knus