søndag den 27. januar 2008

Igår havde vi for første gang i Lang tid ingen planer - så tiden gik med at hygge med ungerne og få lavet lidt kort der skulle afleveres ret snart.
Kortet her var det eneste der ikke pressede på - men som jeg bare lige skulle lave.. Det er efter Gittes Yhmans skitse - et sted på hendes blog ligger der henvisning til hvordan og hvorledes. http://www.gittesscrapbooking.blogspot.com/ Dette Kort skal Jacob og Dina have i dag. Vi skal forbi og se en lille tøs på bare femten dage. ( jeg er så misundelig - hun har ikke noget navn endnu -så teksten var ikke lige at komme på - men inden vi køre er det kommet tekst på. Jeg har for første gang brugt lidt af mit Grunge Borad fra Tim Holz.
Torsdag kom første bestillings kort til Bryllup - det måtte ikke være Lyserødt eller Rødt - så jeg prøvede at holde det lidt Vintage - skitsen er liftet fra Tussans blog! http://tussans.blogspot.com/ hun laver de flotteste kort.

Og som Rosinen i pølseenden---------- Fødselsdags kort lavet efter kl 24 i går aftes - Andreas kom lige i tanke om at han skulle have et kort med til fødselsdag IDAG! så det blev et hurtigt et.......5 kommentarer:

Mette Jensen sagde ...

Hold da op nogle flotte kort Stinne. Der skal vist liftes lidt.

piabau sagde ...

Det er super flotte kort er særlig vild med det til bryllup og til den lille baby, de er total flotte

maria sagde ...

wow hvor er de bare så flotte alle sammen :0)

troll13 sagde ...

Wow lækre kort, du lige fik lavet :o)

Stine66 sagde ...

-og trods tidspunktet så hoster du op med et lækkert kort !!