tirsdag den 1. januar 2008

Kan man tillade sig at være skuffet??

GODT NYTÅR
Vi er lige hjemvendt fra en hyggelig Nytårsaften hos Pernille og Henrik - nogle af vores dejlige venner fra vores famøse Spaniensklub. Jeg ved godt jeg har været sløv til at skrive, men julen i år har været svær. For det ikke skal være løgn døde min gudmor her 3. juledag og derfor starter også dette år med en begravelse. Hun var 77 (fyldte dagen før hun døde) og var meget syg af kræft - vi havde bare ikke regnet med det gik så stærkt. Ellers gik jule roligt og stille -vi fik set de fleste og hygget med familien og fik en masse lækre gaver - dog ingen scrap.
Derudover var vi traditionen tro - til TALEGAVER TIL BØRN - med Rikke ( Troll) og hendes mand. Det var hylenede morsomt - og som flere af standup-erne påpegede - så kan kvinder flere ting på een gang- feks tisse i bukserne og grine ( Det var lige før.) ham som sad foran mig havde hvertfald fået en midterskilning i nakken af hvor meget jeg grinede...
lidt scrap er det blevet til................
Det seneste LO - Elias som mellembruden i børnehavens Lucia optog - Det er Dreas der har taget billederne. Jeg har brugt noget bryllups papir - og mit nye alfabet Biography fra QK. derud over hat og stav fra QK også. og så nogle julebloster fra DP. Tror det er Prima - og i dem var der også de store guld stjerner. sidst med ikke mindst stempel fra gypsy - som Rikke (troll) fik hjem til mig fra USA!Dette LO - er grunde til overskriften på dagens blogindlæg. Jeg var oktober til Crop i DP -og der vandt jeg en konkurrence om bedste LO efter en skitse.Derefter blev jeg spurgt om de måtte beholde mit LO så de kunne putte det i det kommende blad, sammen med en artikel mm. Stor var min overraskelse da jeg så fik bladet her i mellem jul og Nytår og IKKE fandt mit LO i det.
Det kan godt være det er mig der er sart - men jeg har gået og glædet mig til det kom i + ladet være med at vise det på diverse sites - for det skulle i bladet først.
Kanld mig bare PMS- og en tvær mokke - men jeg syntes at man fra bladet side skulle have sendt en mail til mig om at man ikke havde tænkt sig at bruge det alligevel. :-(
Men her er det så, det er billdeder fra vores tur til Tøjhusmusset i Efterårsferien. og der var en masse ting der skulle opfyldes. der skulle bruges 15 brads, 5 chipboards og tre forskellige slags bånd. Billederne skulle sidde som de gør og overskriften skulle også være hvor den var - det eneste der er bestemt af mig var journaliseringen. Jeg benytter lige muligheden for at takke min dejlige sidedame - NIKOLETTE - for hendes bistand under tilblivelsen og for hendes support udi manglende Chipbords og brads *GG*Jeg vandt forøvrigt to stempler - med roser på. De er ikke lige mig - men hvis der er nogen der står og mangler sådanne - er i velkomne til at skrive - så kan vi finde ud af noget.
Dette billede - og Lo er lavet af Signe Nagly´s nye serie - Billedet er af drengene i bilen på vej til Jylland - Tror ikke Dreas har opdaget at han har solbrillerne omvendt på?!
Dette Lo er et som jeg har haft i hovedet længe - Elias fik i foråret disse "converse" og siden var det bare at få det på papir. Ingen er så glad for lækkert tøj som ham -og tingene skal helst matche.
>Nu kalder spisebordet som er fyldt med scrap på mig............. Endnu en gang godt nytår til jer alle!
8 kommentarer:

Connie sagde ...

Hold da en produktion du har haft gang i. Lækker Loér må jeg side.
Håber lykken vender og du og hele din familie for et godt år her i 2008.

Anonym sagde ...

Hej Stinne, nøj hvor er de flotte de 2 lo´er! Dejligt at se serien i action :-)

Charlie sagde ...

Hej du - sikke nogle fine LO's - skønt foto af dine drenge og nuttede sko E har fået.

Bare rolig - der røg ikke NOGET som helst scrap ud - det kunne jeg ikke nænne, det var mere alle de andre ting, der kan fylde på et kontor/værelse og lidt gamle bøger.

Når jeg finder scrapting jeg ikke har brug for bliver de solgt eller doneret. GODT nytår

piabau sagde ...

Hej Stinne.
Super flotte lo'er er vild med dit vinder lo, så det IRL.
GODT NYTÅR.
Du kan godt tillade dig at være skuffet.

Stine66 sagde ...

Jeg kan da godt forstå at du er skuffet, det var da underligt. For det er dælenme et flot LO du har lavet.

Nikolette sagde ...

Klart du er skuffet - lidt klodset håndtering ville jeg sige..

OG du skal da bare blive ved at dykke i mit pynt, det er er både inspirerende og en fornøjelse at se, hvordan du bruger det.

troll13 sagde ...

Ha' jeg har jo heldigvis set dine fantastiske LO'er "med fingrene", de er flottere i virkeligheden ;o)
Tak for det gamle år, jeg glæder mig allerede til vi skal mødes igen i det nye.

Gitte sagde ...

Sikke travlt du har haft og sikke nogle flotte LO. Rigtig godt nytår til dig og familien. Ærgeligt, at dit LO ikke kom i bladet - men så må vi nyde det her i stedet for.