onsdag den 27. februar 2008

Vintertræthed?

Det er egentligt ikke fordi jeg er doven jeg ikke får lagt noget på fortiden. Faktisk så Scrapper jeg hver dag og får lavet noget. "problemet" er bare at det er til diverse konkurrencer og derfor kan jeg ikke lægge dem på min blog.

Jeg lavede begge opgaver i SQ på multi - og var på nippet til at blive disket i den ene fordi iben ikke kunne finde Bånd nr. 6. Jeg fik heldigvis forklaret hvor de var også kom den med anyway.

Jeg skal i dag forbi Dream papers og hente karton i stor stil - jeg har nemlig fået lov at låne Stine66 dies til Rev. så nu skal der laves forskellige dies. Jeg skal også handle ind for Tanja når jeg er der - og hun gør så det samme for mig i det Jyske!

Forøvrigt var Tanja og jeg på shoppe tur i det Jyske hos Unik hobby - Super hyggelig butik laaaangt ude på landet. Men GPS-en viste os vej lige til døren. I skulle virkelig kigge forbi hvis i er i nærheden. Jeg prøvede at overtale hende til at dukke op til Scrap a mania. SÅ nu må vi se om Benedikte har mod på det!
http://www.unikhobby.dk/

Jeg lægger også lige et Link til Rikkes Web shop.... *S* http://shop.scrapshop.dk/

Det er de to steder der bliver shoppet mest og fortiden alt for meget! ( Bare Jens ikke kigger forbi bloggen!)

Og lige en sidste ting - Jeg har lavet mit Layout på siden om og lavet ny header - den anden sagde jo ikke det var en Scrapbooking freak der husere her - vel!

Hav en dejlig dag .............

1 kommentar:

Mette Jensen sagde ...

Søde Stinne, det er en rigtig flot header du har fået lavet.