mandag den 19. maj 2008

endelig lidt scrap.

Igår og i lørdags var der cyber crop på THESCRAPCAT forum. Jeg havde egentligt bestemt at jeg ikke skulle være med - men så røg jeg alligevel med på opgave 5, 6, 0g 8 (og vandt opgave 8) Jubbbiiiiiii
Min silhouette er nu på jobbet hos en af It hajerne som vil prøve at få den til at virke! Kryds jeres fingre for at den virker i morgen! Syntes det er så syndt for Else hvis den er i Udu! Opgave 8 - scrap efter skitse
Opgave 5 - scrap din ynglings sang - Min er og har i flere år været If tomorrow never Comes - med Ronan Keating - SUK. Papirene er fra UNIK hobby.

Opgave 6 - lav tre forskellige kort - med samme aftryk. Denne opgave vandt MAJER - Er du vimmer nogle lækre kort hun havde lavet.

5 kommentarer:

Connie sagde ...

Waww, hvor er de lækker, dine LOér. Jeg er vild med det øverste "Mors dreng". Jeg nået overhovedet ikke at deltage, da jeg først opdage cyber-croppet sent søndag eftermiddag.

troll13 sagde ...

WOW sikke nogle fantastisk flotte LO'er og kort du fik lavet, selvom du slet ikke havde lyst ;o)
Flot, flot, flot.
Jeg håber da at maskinen kommer til at du.

Anne Bente sagde ...

wawwwww så lækre loer du der har lavet:)

Betina Olesen sagde ...

Skønne Lo'er du har lavet.... men jeg er da fuldstændig forgabt i det foto med dig, mand og børn.... hvor er det bare skønt.... hvorfor ejer jeg dog ikke sådan et ...sukkkkkk... altså af os ;-)
Jeg er også helt vild med det mærke "Dreamstreet", hamstrede af det i Ryslinge...mums....

Hygge fra Betina

Majer sagde ...

Sikke meget du fik lavet til cybercrop!! Er da total vild med det billede af hele familien... som Betina skrev " hvorfor har jeg ikke sådan et"... altså af os ;-)

Tak for rosen af mine kort... Dine er altså også rigtig fine!