torsdag den 22. maj 2008

Jeg er blevet udfordret

Jeg har fået denne lille spørgerunde af http://troll13.blogspot.com/

Tre navne du kaldes:Stinne, Stine(af dem som ikke kan finde ud af Stinne) og Sveske af min mand når der skal opnås noget....

Tre ting du virkelig gerne vil have:en stabil rengøringskone, et Cruise - flere børn...
Tre ting som gør dig bange: Udrykning (padoksalt når jeg er ansat i politiet- men jeg hader den lyd! )at der skal ske min familie noget, alt for vilde rutchebaner.
Tre ting du har på lige nu Mine turkise sommerfugle øreringe en sort tunika og stort smil.
Tre sandheder: Jeg drømmer om at lave noget andet end det jeg gør idag. jeg drømmer i al offenlighed om tvillinger -og gerne tøser, Jeg ville elske at leve af at scrappe...og rejse...

Jeg udforder: Mette J


Jeg giver denne Kreative award til :

Majer - http://majer.dk/hun laver de flotteste ting hvor man altid kan se det er hende der her været på spil da hun har sin helt egen stil!udover det har hun evnen til at kommunikereog lærer os andrehvordan vi kommer videre - en ting jeg beundre hende for.

Charlie http://www.hjemmehoscharlie.blogspot.com/- finder på de skønneste ideer og laver de lækreste kager - sådan ser de hvertfald ud på billeder ;-)

Slipsager http://slipsager.blogspot.com/ laver de flotteste ting og er altid sød til at lægge kommentare hos mig... Håber at hilse på IRL snart

Sidst men ikke mindst
http://kortmanitove.blogspot.com/ - denne blog er der altid noget lækkert og flot og noget som inspirere på. Jeg beunder hendes flotte sans for farvesammensætning og for at se mulighederne i at få lavet forskellige kort mv.


Sidst men ikke mindst hvis i er til blog candy :
http://donkeysmiles.blogspot.com/
http://lildebstampscrap.blogspot.com/2008/05/blog-candy.html - Supper lækker blog candy !!
http://kath-allthatglitter.blogspot.com/2008/05/100-posts.html

4 kommentarer:

Sofie sagde ...

Hej stinne. Jeg håber du har modtaget pakken fra Hjørring.
Sikke en dejlig blog du har her;0)

Sarah sagde ...

Har jeg nævnt jeg er tvilling? det er en søster jeg har. Det er det bedste i verden at være tvilling (og lidt hårdt for forældrene....)

Majer sagde ...

Ihhh Stinne, tak for de fine ord. Sidde her og storsmiler stolt :-) Men øhhh... hvad er det for en award?? En jeg skal hente?? For så har du glemt at lægge den i indlægget ;-)

Majer sagde ...

Åhhh... nu fandt jeg den sørme... i det forrige indlæg... Tusind tak... den vil helt sikkert klæde min blog!!