søndag den 6. september 2009

Kort og Baby bogskursus 1.

Klokken ti i formiddag troppede 5 søde tøser op hos mig og skulle lave babybogskursus. De fik et lækkert sæt med en paper pad, og nogle hele ark og en del karton, bånd, scrappers rings og gennemsigtige sider.... Desværre nåede de ikke at blive helt færdige, så vi har lavet en dag mere -den 16 hvor de kommer og laver det færdigt!


Louise, Signe Tina og Mette knokler løs.


Og Pernille dukkede op dagen efter hendes Polterarben -se det er en Scrapper!!!
Mette knoklede også løs..........Og så lige Mettes fødselsdags kort - som hun med det samme sad og vendte og drejede...Det syntes jeg altså var lidt sjovt!

4 kommentarer:

madamtridse sagde ...

sikke en koncentartion der er over det bord. :)Enig hvis man dukker op efter sin egen polterarbend så er man da rigtig nok en ægte scrapper. *gg*
Det kort er bare super flot. Lækre farver og detaljer. Jeg kan super godt lide navnet popper op når det åbnes. Det skal jeg helt sikker lifte.:)
Du må ha' en rigtig dejlig uge.

Dot Scrap sagde ...

Herlige billeder af super koncentrerede scrappere. Håber du ligger billeder på af det færdige resultat. Jeg er da vildt nysgerrig.
Super skønt kort også.

Mette Ellingsgaard sagde ...

Hej søde Stinne. Tusind tak for et super godt kursus. Albummet er bare så lækkert, masser af søde detaljer og nye idéer. Glæder mig til at få det færdigt. Arbejdede videre på det, da jeg kom hjem.... kunne ikke lade være.

Mit fødselsdagskort er bare så flot! Ja det er blevet studeret MEGET. Det må du lige vise mig hvordan man gør.

Jeg kan kun sige, at det var ærgeligt for dem, der ikke havde tilmeldt sig kurset :-)

Ha´en god dag
Knus Mette

Stine66 sagde ...

Ser HYGGELIGT ud- Kan du ikke sende mig en sms med dit navn i - jeg har nemlig fået ny tlf. Hilsen Stine