mandag den 10. januar 2011

SUK . så er man rigtige venner

Se lige det her kort som Elias skrev til sin bedste ven Nikolaj i fredags - heldigvis nåede moaren at læse og tage et billede mens han ikke så det. Tror jeg har en følsom dreng på 8og til noget andet....

I julegave fra en jeg holder rigtig meget af ;-) Fik jeg disse vidunder ting . Og jeg har leget HELE weekenden,

Det er så nemt og så skægt


og kan blive til feks. dette kobberbryllups kort.-


Lidt detaljer tæt på! 

7 kommentarer:

aka sagde ...

Du har helt sikkert en dejlig, klog og følsom dreng. Snøft...hvor er det smukt.
Og så er det noget lækkert legetøj du har fået, og sikke mange fine ting du kan få ud af det. Virkelig et smukt kobberbryllupskort.
Kh herfra.

Jette / ma11edina sagde ...

Suk...ja, det er flot af sådan en bette fyr :)) Dejligt, at du fik øjeblikket fanget. Hvor er det en lækker gave, flot farvelægning, og det kort, er da vildt flot med masser af skønt pynt :D)

aka sagde ...

PS: Jeg håber sandelig du lagde mærke til, at det var mit aller-allerførste arbejde - og inden jeg havde mødt "lærer-rinden", som du kaldes her i huset. (så ved vi hvem vi snakker om !!) For så skete der jo noget med stilen....
Bare så du ikke tror.....noget forkert !
Hav en dejlig dag med alle de små.

Dot-scrap sagde ...

totalt lækkert det hele. både motiverne, farvelægningen og blyanterne du har farvelagt med. Kan godt forstå, at du er glad.

Charlie sagde ...

Vores barnebarn deler jo navn og næsten alder med den E - han er også en klog, tænksom og følsom lille fyr. Virkelig et skønt brev - og godt du fik sneget dig til at kigge uden han så det. Man skal jo have lidt privatliv selv i den alder. =0) Tak for sparket - damens navn står på min to-do liste i denne uge - vi gik lidt død i det hele mellem jul og nu her i huset - men nu lysner det igen.

mette wad sagde ...

Nååå hvor er det kært og flot skrevet af en dreng på 8 år:)
Hold da op et flot kort du har fået lavet ud af din julegave, smukt!

Anonym sagde ...

SUK! blev så rørt.

Lækker gave - dejligt kort.